Recept
« Terug naar recepten
Minipasteitjes met garnalenragout
PT15M
Minipasteitjes met garnalenragout
Een heerlijk minipasteitjes met garnalenragout recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Tapas
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
onbekend
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Minipasteitjes met garnalenragout te bereiden
Verwarm de oven voor op 175 graden. Maak de bosuitjes schoon en snijd ze in flinterdunne ringetjes. Verhit de boter in een pan en fruit de helft van de uiringetjes 1 min zachtjes aan. Voeg de melk toe en lkop de sauspoeder erdoor. Breng de saus al roerende aan de kook en laat deze 3 min sudderen. Zet de pasteibakjes op de bakplaat en verwarm ze in 5 min in de oven. Houd 24 garnalen apart. Hak de rest van de garnalen in stukjes en roer ze samen met de basilicum door de saus. Warm de saus nog 3 min zachtjes door. Schep de garnalenragout in de pasteibakjes met uiringetjes en 1 garnaal.
M.Hollestelle zegt: