Recept
« Terug naar recepten
Moelleux
PT15M
Moelleux
Een heerlijk moelleux recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Libelle
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Moelleux te bereiden
1. Zet 1 koffielepel chocoladekrullen aan de kant.
2. Laat de rest van de chocoladekrullen smelten in de magnetron, samen met de boter. Roer goed glad.
3. Klop het eiwit schuimig met de suiker. Strooi er de bloem bij. Blijf stevig opkloppen. Voeg er de chocolade aan toe en roer weer goed glad.
4. Schep het mengsel in een magnetronschaaltje.
5. Zet het 2,5 minuten in de magnetron op 750 W. Heerlijk, warm of lauw!
2. Laat de rest van de chocoladekrullen smelten in de magnetron, samen met de boter. Roer goed glad.
3. Klop het eiwit schuimig met de suiker. Strooi er de bloem bij. Blijf stevig opkloppen. Voeg er de chocolade aan toe en roer weer goed glad.
4. Schep het mengsel in een magnetronschaaltje.
5. Zet het 2,5 minuten in de magnetron op 750 W. Heerlijk, warm of lauw!