Recept
« Terug naar recepten
Mojo de almendra (amandel-knoflook dipsaus)
PT15M
Mojo de almendra (amandel-knoflook dipsaus)
Een heerlijk mojo de almendra (amandel-knoflook dipsaus) recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Flavia Vasco de Sousa
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
nvt personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Spanje
Keuken:
Europese
Bron:
De Spaanse Keuken. Penelope Casas
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mojo de almendra (amandel-knoflook dipsaus) te bereiden
2 el olie in de pan verhitten en hierin brood en amandelen fruiten tot ze goudgeel zijn. Laat ze wat afkoelen en doe ze dan in de keukenmachine en hak het brood en de amandelen hierin zo fijn mogelijk.
Klop dan komijn + knoflook + rode peper + paprikapoeder + zout er doorheen.
Laat de machine draaien en schenk dan de 8 el olie erdoor en dan de azijn.
Klop dan komijn + knoflook + rode peper + paprikapoeder + zout er doorheen.
Laat de machine draaien en schenk dan de 8 el olie erdoor en dan de azijn.