KookJij

Mojo de almendra (amandel-knoflook dipsaus)

Een heerlijk mojo de almendra (amandel-knoflook dipsaus) recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: nvt personen
Categorieën:
  1. > Sauzen & dressings - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Spanje
Keuken: Europese
Bron: De Spaanse Keuken. Penelope Casas
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Mojo de almendra (amandel-knoflook dipsaus) te bereiden

2 el olie in de pan verhitten en hierin brood en amandelen fruiten tot ze goudgeel zijn. Laat ze wat afkoelen en doe ze dan in de keukenmachine en hak het brood en de amandelen hierin zo fijn mogelijk.
Klop dan komijn + knoflook + rode peper + paprikapoeder + zout er doorheen.
Laat de machine draaien en schenk dan de 8 el olie erdoor en dan de azijn.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst