Mojo is een "dipsaus" uit de Canarische eilanden, maar in Zuid-Amerika ook veel gemaakt. Er bestaan talloze variaties op, de bekendste is wel de "mojo verde", de groene mojo.
De mojos kun je van tevoren maken, zeer handig op een feestje.
Recept
« Terug naar recepten
Mojo van witte bonen
PT15M
Mojo van witte bonen
Een heerlijk mojo van witte bonen recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Flavia Vasco de Sousa
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
nvt personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Spanje
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mojo van witte bonen te bereiden
De bonen uit laten lekken, met schoon water afspoelen en weer uit laten lekken.
Doe alles BEHALVE de zwarte peper in de foodprocessor en laat deze draaien tot een homogene massa.
Kruid de mojo dan met wat zwarte peper.
Doe alles BEHALVE de zwarte peper in de foodprocessor en laat deze draaien tot een homogene massa.
Kruid de mojo dan met wat zwarte peper.