Recept
« Terug naar recepten
Mojo verde - groene canarische saus
PT10M
Mojo verde - groene canarische saus
Een heerlijk mojo verde - groene canarische saus recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Siska-Anna Douma
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
nvt personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Spanje
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mojo verde - groene canarische saus te bereiden
De knoflook pellen en in grove stukken hakken.
Knoflook, zout, kummel en 100 ml azijn in een keukenmachine fijnmalen.
Peterselie of koriander toevoegen.
Onder langzaam en gelijkmatig gieten de olie toevoegen.
(keukenmachine blijft draaien)
Naar gelang de smaak eventueel meer azijn toevoegen.
Knoflook, zout, kummel en 100 ml azijn in een keukenmachine fijnmalen.
Peterselie of koriander toevoegen.
Onder langzaam en gelijkmatig gieten de olie toevoegen.
(keukenmachine blijft draaien)
Naar gelang de smaak eventueel meer azijn toevoegen.