Recept
« Terug naar recepten
Mokka ijstaart
PT10M
Mokka ijstaart
Een heerlijk mokka ijstaart recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Renée Ramerman
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mokka ijstaart te bereiden
Spatel de verkruimelde mokkaschuimkoekjes door de Klopklop.
Spatel er daarna de slagroom en de nougatine doorheen.
Vul bakjes met dit mengsel (ik gebruik bakjes van de Chinees).
Erbovenop kan je eventueel nog wat nougatine en/of chocoladesnippers strooien.
Het moet op z`n minst 5 uur in de diepvries staan.
Spatel er daarna de slagroom en de nougatine doorheen.
Vul bakjes met dit mengsel (ik gebruik bakjes van de Chinees).
Erbovenop kan je eventueel nog wat nougatine en/of chocoladesnippers strooien.
Het moet op z`n minst 5 uur in de diepvries staan.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
igmar-vdb zegt:
igmar-vdb zegt:
Ik heb het een keer gemaakt, ik vond het echt heerlijk (ik hou namelijk erg van taart) En die mokka-smaak maakt het helemaal af !
Gr. Igmar
igmar-vdb zegt: