Recept
« Terug naar recepten
Mokkaparfait
PT35M
Mokkaparfait
Een heerlijk mokkaparfait recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
-@ddie van den Heuvel
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
12 personen
Categorieën:
- > Taarten, gebak & ijs - ijs
- > Makkelijk & snel - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mokkaparfait te bereiden
Los de koffie op in 3 el. heet water. Laat dit afkoelen.
Klop 4 eieren met 2 dooiers, suiker, vanillesuiker en zout au bain marie tot een dikke witte crème. Zet deze in een bak koud water en klop de crème koud.
Klop de slagroom bijna stijf. Spatel deze samen met de koffie door de crème.
Bekleed een cakevorm van (1½ liter)met bakpapier en giet er de crème in.
Zet in het vriesvak van 20 C° en laat de crème in 6 uur bevriezen.
Klop 4 eieren met 2 dooiers, suiker, vanillesuiker en zout au bain marie tot een dikke witte crème. Zet deze in een bak koud water en klop de crème koud.
Klop de slagroom bijna stijf. Spatel deze samen met de koffie door de crème.
Bekleed een cakevorm van (1½ liter)met bakpapier en giet er de crème in.
Zet in het vriesvak van 20 C° en laat de crème in 6 uur bevriezen.