Recept
« Terug naar recepten
Monchou taart
PT40M
Monchou taart
Een heerlijk monchou taart recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Carmen Giskes
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
12/16 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Monchou taart te bereiden
Koekjes fijn maken.
Boter zacht smelten en door de kruimels doen.
De bodem van de springvorm bekleden met bakpapier en de zijkanten licht in vetten.
Koekkruimels er in aan drukken met een lepel.
Slagroom kloppen, monchou er door en de klopvast.
De bananen in plakjes er op, dan de vulling. Ruim een uur in de koelkast laten op stijven dan de vlaaivulling
en wat vers fruit of pot uitgelekte kersen er op. Lychee is ook lekker maar dan halveren.
Boter zacht smelten en door de kruimels doen.
De bodem van de springvorm bekleden met bakpapier en de zijkanten licht in vetten.
Koekkruimels er in aan drukken met een lepel.
Slagroom kloppen, monchou er door en de klopvast.
De bananen in plakjes er op, dan de vulling. Ruim een uur in de koelkast laten op stijven dan de vlaaivulling
en wat vers fruit of pot uitgelekte kersen er op. Lychee is ook lekker maar dan halveren.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Anna zegt:
Je kunt dit even zelf aanpassen in de bereiding. Klik op het computericoontje, naast het sterretje, in het vak waar de 'receptnaam' staat en dan kom je in het bewerkscherm. Je dient wel ingelogd te zijn.
Groetjes,
Anna.
KookJij.
e.roelofsen zegt: