Recept
« Terug naar recepten
Mondvermaakje tapenade van rundvlees
PT60M
Mondvermaakje tapenade van rundvlees
Een heerlijk mondvermaakje tapenade van rundvlees recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
14 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
de vorket
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mondvermaakje tapenade van rundvlees te bereiden
Het rundvlees fijn snijden/hakken of middelgrof door de molen draaien.
Het vlees met de peper, zout, olijfolie, kappertjes, Parmezaanse kaas en pijnboompitten luchtig mengen.
14 rondjes uitsteken uit het bladerdeeg en iets bevochtigen aan de bovenkant.
Goudbruin afbakken op bakpapier. Afkoelen en horizontaal doormidden snijden.
Presentatie
Bladerdeegrondjes vullen met de tapenade en garneren met een toefje peterselie.
Serveren op een klein amuseschaaltje op bedje van de gemengde salade.
Het vlees met de peper, zout, olijfolie, kappertjes, Parmezaanse kaas en pijnboompitten luchtig mengen.
14 rondjes uitsteken uit het bladerdeeg en iets bevochtigen aan de bovenkant.
Goudbruin afbakken op bakpapier. Afkoelen en horizontaal doormidden snijden.
Presentatie
Bladerdeegrondjes vullen met de tapenade en garneren met een toefje peterselie.
Serveren op een klein amuseschaaltje op bedje van de gemengde salade.
Anna zegt:
Groet,
Anna
KookJij.