Recept
« Terug naar recepten
Mossel - kerriesaus
PT30M
Mossel - kerriesaus
Een heerlijk mossel - kerriesaus recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Njam.tv
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mossel - kerriesaus te bereiden
Stoof de groenten aan in de boter. Voeg de mosselen toe. Laat afgedekt garen. Verwijder de mosselen uit de schelp en zeef het mosselvocht.
Laat 4dl mosselvocht met de witte wijn, ui, kerriepoeder en kruidenboeket toe 1/3 inkoken ('reduceren').
Maak een liaison van de room en eidooiers. Kruid met peper en zout.
Haal de saus van het vuur en werk af met de liaison.
Serveer met korianderblaadjes.
Laat 4dl mosselvocht met de witte wijn, ui, kerriepoeder en kruidenboeket toe 1/3 inkoken ('reduceren').
Maak een liaison van de room en eidooiers. Kruid met peper en zout.
Haal de saus van het vuur en werk af met de liaison.
Serveer met korianderblaadjes.