KookJij

Mossel - kerriesaus

Een heerlijk mossel - kerriesaus recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Njam.tv
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Mossel - kerriesaus te bereiden

Stoof de groenten aan in de boter. Voeg de mosselen toe. Laat afgedekt garen. Verwijder de mosselen uit de schelp en zeef het mosselvocht.

Laat 4dl mosselvocht met de witte wijn, ui, kerriepoeder en kruidenboeket toe 1/3 inkoken ('reduceren').

Maak een liaison van de room en eidooiers. Kruid met peper en zout.

Haal de saus van het vuur en werk af met de liaison.

Serveer met korianderblaadjes.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst