Recept
« Terug naar recepten
mosselbakjes
PT20M
mosselbakjes
Een heerlijk mosselbakjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
8 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe mosselbakjes te bereiden
Kook de mosselen met de wijn in 8 min open op een hoog vuur. Laat ze afkoelen en haal ze uit de schelpen. Vul de pasteitjes met de mosselen. hak de gewassen en gedroogde kruiden en roer ze door de boter. Doe er telkens een ?theel van in elk pasteitje, bestrooi met geraspte kaas en gratineer ze 5 min onder de hete grill.Serveer meteen.