Recept
« Terug naar recepten
Mosselen met komkommersalade couscous en munt
PT40M
Mosselen met komkommersalade couscous en munt
Een heerlijk mosselen met komkommersalade couscous en munt recept uit de afrikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
nikki schenkeveld
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Marokko
Keuken:
Afrikaanse
Bron:
Nikkiej en Jeremy Vermolen
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mosselen met komkommersalade couscous en munt te bereiden
spoel de mosselen onder koud water en verwijder de beschadigde exemplaren.Fruit in een grote pan de prei en de venkel in een beetje olie. Voeg de tomaten de wijn en de dragon toe.Doe de mosselen in de pan. Doe de deksel op de pan en laat koken totdat alle mosselen openstaan(schud af en toe om). giet de mosselen af en bewaar het kookvocht. Laat de couscous wellen in het kookvocht van de mosselen en dek het af met plasticfolie. meng de komkommer met de munt. leg de mosselen op een grote schaal met de couscous in het midden en serveer de komkommer aLs side salad.