Recept
« Terug naar recepten
Mosselen met zongedroogde tomaten en pesto rosso
PT10M
Mosselen met zongedroogde tomaten en pesto rosso
Een heerlijk mosselen met zongedroogde tomaten en pesto rosso recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mosselen met zongedroogde tomaten en pesto rosso te bereiden
Was de mosselen zorgvuldig en ontdoe van baard.
Groenten grof snijden.
Vul de potten met groenten en kruid goed meng de pesto eronder. De mosselen erop en nog eens kruiden evenzeer een scheut olijfolie en witte wijn erover. Zet op het vuur en de rest weten jullie ook wel ...een paar keer opschudden.
Groenten grof snijden.
Vul de potten met groenten en kruid goed meng de pesto eronder. De mosselen erop en nog eens kruiden evenzeer een scheut olijfolie en witte wijn erover. Zet op het vuur en de rest weten jullie ook wel ...een paar keer opschudden.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
mmeeuwissen zegt: