Recept
« Terug naar recepten
Mosselen Thaise Stijl II
PT20M
Mosselen Thaise Stijl II
Een heerlijk mosselen thaise stijl ii recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Thailand
Keuken:
Oosterse
Bron:
Familie
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mosselen Thaise Stijl II te bereiden
1).Verhit de pan met een heel klein beetje water.
2).Voeg de curry toe en de helft van de cocosmelk
3)Als dit kookt dan de mosselen er bij. Breng weer aan de kook en schud. Breng weer aan de kook en schud en eventueel nog eens. Schelpen staan nu allemaal open.
4).Doe de rest van de cocosmelk er bij.
5).Stort de mosselen in 2 diepe borden en doe het gezeefde vocht weer in een pan en kook dat in voor de helft.
6).Bestrooi de mosselen met de koriander en lenteuitjes en verdeel het ingekookte vocht over de mosselen.
2).Voeg de curry toe en de helft van de cocosmelk
3)Als dit kookt dan de mosselen er bij. Breng weer aan de kook en schud. Breng weer aan de kook en schud en eventueel nog eens. Schelpen staan nu allemaal open.
4).Doe de rest van de cocosmelk er bij.
5).Stort de mosselen in 2 diepe borden en doe het gezeefde vocht weer in een pan en kook dat in voor de helft.
6).Bestrooi de mosselen met de koriander en lenteuitjes en verdeel het ingekookte vocht over de mosselen.
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
DIEN OP Met wat brood en een bak sla.