Recept
« Terug naar recepten
Mosselmaaltijd met mosterd-honingsaus
PT40M
Mosselmaaltijd met mosterd-honingsaus
Een heerlijk mosselmaaltijd met mosterd-honingsaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Tania Heeren
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Tania
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mosselmaaltijd met mosterd-honingsaus te bereiden
In een pan groenten aanvullen met bodem water en de helft van de wijn. De mosselen hierin koken. Uit de schelp halen en per drie stuks aan een cocktailprikker rijgen.
De mosselgroenten niet weggooien maar in het midden van de serveerschaal scheppen. de cocktailprikkers er om heen leggen.
In een steelpannetje de witte wijn, franse mosterd, honing en een scheut olijfolie goed door elkaar roeren en even aan de kook brengen. Zout en peper naar smaak toevoegen en de saus over de mosselen uitscheppen.
De schaal met mosselen nog even snel verwarmen in oven of magnetron en samen met stokbrood en sla opdienen.
De mosselgroenten niet weggooien maar in het midden van de serveerschaal scheppen. de cocktailprikkers er om heen leggen.
In een steelpannetje de witte wijn, franse mosterd, honing en een scheut olijfolie goed door elkaar roeren en even aan de kook brengen. Zout en peper naar smaak toevoegen en de saus over de mosselen uitscheppen.
De schaal met mosselen nog even snel verwarmen in oven of magnetron en samen met stokbrood en sla opdienen.