Recept
« Terug naar recepten
Mossels op zijn Australisch
PT0M
Mossels op zijn Australisch
Een heerlijk mossels op zijn australisch recept uit de wereldkeuken keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Smokey Bear
Bereidingstijd:
0 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Australie
Keuken:
Wereldkeuken
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mossels op zijn Australisch te bereiden
Poets de mossels goed en zet de wok of pan op het vuur.
Als de wok heet wordt gooi de mosselen erin en voeg direct de flinke scheut witte wijn toe. Plaats direct de deksel erop en laat ze een minuut of 10 stomen-koken, al naar gelang de grote van de mossels. (let op dat de bodem van de pan niet al te dik belegd is) Schep een paar keer om en plaats de deksel iedere keer direct terug. Dan na 10 a 15 minuutjes de zeevruchten toevoegen samen met de grof in stukken gesneden andijvie + het zeezout en peper. Als de andijvie goed geslonken is "Dig in and good tukker'
een voetnootje:
laat de inktvis niet al te gaar worden anders wordt die taai
Als de wok heet wordt gooi de mosselen erin en voeg direct de flinke scheut witte wijn toe. Plaats direct de deksel erop en laat ze een minuut of 10 stomen-koken, al naar gelang de grote van de mossels. (let op dat de bodem van de pan niet al te dik belegd is) Schep een paar keer om en plaats de deksel iedere keer direct terug. Dan na 10 a 15 minuutjes de zeevruchten toevoegen samen met de grof in stukken gesneden andijvie + het zeezout en peper. Als de andijvie goed geslonken is "Dig in and good tukker'
een voetnootje:
laat de inktvis niet al te gaar worden anders wordt die taai
smokey zegt: