Recept
« Terug naar recepten
Mosselsoepje
PT10M
Mosselsoepje
Een heerlijk mosselsoepje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Willy Delcart
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
klassiek
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mosselsoepje te bereiden
1. Laat het kookwater van de mosselen wat verder inkoken.
2. Voeg er eventueel wat extra fijngestoofde worteltjes en een beetje selder aan toe.
3. Voeg de room toe en proef of het soepje niet té zout is. Zo ja, voeg wat extra room bij (en/of wat water)
4. Garneer het soepje met de uitgehaalde rest van de mosselen.
2. Voeg er eventueel wat extra fijngestoofde worteltjes en een beetje selder aan toe.
3. Voeg de room toe en proef of het soepje niet té zout is. Zo ja, voeg wat extra room bij (en/of wat water)
4. Garneer het soepje met de uitgehaalde rest van de mosselen.