Recept
« Terug naar recepten
Mousse met Grand Marnier
PT10M
Mousse met Grand Marnier
Een heerlijk mousse met grand marnier recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Inge Deyck
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
- > Dieet & Slank - Nagerecht
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mousse met Grand Marnier te bereiden
Scheid de eidooiers van het eiwit. Klop de dooiers met de suiker schuimig los. Klop de eiwitten stijf. Meng de petit-suisses kaasjes met de verse room en de Grand marnier. Voeg de eidooiers erbij. Schep er voorzichtig het geklopte eiwit door.
Verdeel over de glaasjes. Zet 2 uur in de koelkast.
Verdeel over de glaasjes. Zet 2 uur in de koelkast.
Mijn kookverhaal (Inge Deyck)
Lekker dessert na een zware maaltijd of in de zomer.
jc.ripken zegt: