Recept
« Terug naar recepten
Mueslikoeken
PT30M
Mueslikoeken
Een heerlijk mueslikoeken recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan van der Hoeven
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mueslikoeken te bereiden
- Bekleed een bakplaat met bakpapier.
- Laat de rozijnen even in warm water wellen en laat ze dan uitlekken.
- Roer de rozijnen, muesli suiker en bloem goed door elkaar.
- Roer het water en het ei erdoor.
- Schep van het beslag 6 bergjes op het bakblik.
- Bak de koeken 20 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden.
- Laat de rozijnen even in warm water wellen en laat ze dan uitlekken.
- Roer de rozijnen, muesli suiker en bloem goed door elkaar.
- Roer het water en het ei erdoor.
- Schep van het beslag 6 bergjes op het bakblik.
- Bak de koeken 20 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden.
Jan zegt:
Om op je vraag terug te komen. Ik zou het gewoon proberen als ik jou was. Maak de helft met bloem en de helft met zelfrijzend bakmeel en kijk welke het beste zijn. Houd me op de hoogte;)