Recept
« Terug naar recepten
Muffins met bosbes en appel
PT45M
Muffins met bosbes en appel
Een heerlijk muffins met bosbes en appel recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sofie Vermaut
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Muffins met bosbes en appel te bereiden
Verwarm de oven op 175 ° Celcius.
Smelt de boter in de microgolfoven op een lage wattage.
Voeg de suiker toe en klop met de mixer (ongeveer drie minuten).
Zeef de bloem en het bakpoeder in het ei-suikermengsel.
Meng goed.
Voeg één voor één de eieren toe en meng ze goed onder het deeg.
Voeg de melk toe.
Snij de appels in kleine blokjes en meng onder het deeg.
Voeg de bosbessen toe aan het deeg.
Vul een muffinblik met papieren cakevormpjes.
Schep het deeg in de vormpjes (Tot aan de rand van het papieren vormpje).
Zorg dat er overal genoeg fruit in de vormpjes zit.
Bak ze 22 minuten in de oven tot ze goudbruin zien.
Smelt de boter in de microgolfoven op een lage wattage.
Voeg de suiker toe en klop met de mixer (ongeveer drie minuten).
Zeef de bloem en het bakpoeder in het ei-suikermengsel.
Meng goed.
Voeg één voor één de eieren toe en meng ze goed onder het deeg.
Voeg de melk toe.
Snij de appels in kleine blokjes en meng onder het deeg.
Voeg de bosbessen toe aan het deeg.
Vul een muffinblik met papieren cakevormpjes.
Schep het deeg in de vormpjes (Tot aan de rand van het papieren vormpje).
Zorg dat er overal genoeg fruit in de vormpjes zit.
Bak ze 22 minuten in de oven tot ze goudbruin zien.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Anna zegt:
Voeg één voor één de eieren toe en meng ze goed onder het deeg.
Ik zie er niets van terug in de ingrediëntenlijst
:?
Groet,
Anna.
KookJij.
svermaut zegt:
ik deed het al ondertussen.
Dank hoor!