Recept
« Terug naar recepten
Munster met gemarineerde druiven
PT60M
Munster met gemarineerde druiven
Een heerlijk munster met gemarineerde druiven recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Eigen kookclub
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Munster met gemarineerde druiven te bereiden
Bosuitjes schoonmaken en fijnsnijden.
bosuitjes en gewurztraminer in pan aan de kook brengen en tot de helft laten inkoken.
Pan van vuur nemen en iets laten afkoelen.
Intussen druiven wassen, halveren en in kom doen.
6 toefjes munt achterhouden, rest van blaadjes van steeltje halen en in reepjes snijden.
Munt, serehpoeder en port door gewurztraminer roeren.
Gewurztraminer over druiven schenken en ca 1 uur laten staan.
Kaas in plakjes snijden.
Over 6 borden verdelen.
Gemarineerde druiven erop en ernaast scheppen.
Garneren met achtergehouden toefjes munt.
bosuitjes en gewurztraminer in pan aan de kook brengen en tot de helft laten inkoken.
Pan van vuur nemen en iets laten afkoelen.
Intussen druiven wassen, halveren en in kom doen.
6 toefjes munt achterhouden, rest van blaadjes van steeltje halen en in reepjes snijden.
Munt, serehpoeder en port door gewurztraminer roeren.
Gewurztraminer over druiven schenken en ca 1 uur laten staan.
Kaas in plakjes snijden.
Over 6 borden verdelen.
Gemarineerde druiven erop en ernaast scheppen.
Garneren met achtergehouden toefjes munt.