Ik wens allen een Zalig Nieuwjaar !!
Recept
« Terug naar recepten
Munsterkaasje in bladerdeeg en een biertje
PT20M
Munsterkaasje in bladerdeeg en een biertje
Een heerlijk munsterkaasje in bladerdeeg en een biertje recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
mia Elsjan
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
- > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Claire Jaqeut & Marina Veuillet
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Munsterkaasje in bladerdeeg en een biertje te bereiden
Verwarm de oven voor op 220°C .
Leg het plakje bladerdeeg, met het bijbehorende velletje vetvrij papier op een bakblik.
Snijd het in twee gelijke delen.
Snijd het munsterkaasje in de dikte door, zodat je twee ronde plakken krijgt. Leg op elk stuk deeg een plak kaas en strooi er kummel op.
Vouw het deeg om de kaas en druk de randen stevig aan. Bestrijk het deeg met in eigeel gedoopt kwastje. Zet het bakblik ruim 10 min in de oven.
Schenk een koel biertje in ....en proost op het nieuwe jaar!
Leg het plakje bladerdeeg, met het bijbehorende velletje vetvrij papier op een bakblik.
Snijd het in twee gelijke delen.
Snijd het munsterkaasje in de dikte door, zodat je twee ronde plakken krijgt. Leg op elk stuk deeg een plak kaas en strooi er kummel op.
Vouw het deeg om de kaas en druk de randen stevig aan. Bestrijk het deeg met in eigeel gedoopt kwastje. Zet het bakblik ruim 10 min in de oven.
Schenk een koel biertje in ....en proost op het nieuwe jaar!
Mijn kookverhaal (mia Elsjan)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
fabita zegt:
Groetjes, Flavia:p
mia7 zegt: