Recept
« Terug naar recepten
Munt (mint ) jelly sauce
PT30M
Munt (mint ) jelly sauce
Een heerlijk munt (mint ) jelly sauce recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
ann van aken
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
enkele potten personen
Categorieën:
- > Sauzen & dressings - Koud
- > Sauzen & dressings - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Engeland
Keuken:
Europese
Bron:
de kerkhem
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Munt (mint ) jelly sauce te bereiden
Snij de muntblaadjes zeer fijn.
Breng de appelsap aan de kook.
Voeg de geleisuiker en het citroensap toe en laat gedurende 1 minuut koken.
De fijngehakte pepermunt-blaadjes toevoegen en nogmaals 2 minuten laten koken.
Vul glazen potjes en sluit direkt.
Breng de appelsap aan de kook.
Voeg de geleisuiker en het citroensap toe en laat gedurende 1 minuut koken.
De fijngehakte pepermunt-blaadjes toevoegen en nogmaals 2 minuten laten koken.
Vul glazen potjes en sluit direkt.
hendrica zegt:
Kan het misschien zo zijn dat de appelsap 0,75 liter moet zijn i.p.v. dl?? De verhouding lijkt mij zo vreemd.:D