Recept
« Terug naar recepten
Muntsaus voor pasta
PT20M
Muntsaus voor pasta
Een heerlijk muntsaus voor pasta recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Liske Stienen
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Sauzen & dressings - Warm
- > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
ikzelf
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Muntsaus voor pasta te bereiden
Fruit de ui aan in de boter, voeg daarna de knoflook toe en bak deze even mee.
Voeg de bloem toe en laat even meebakken.
Doe er daarna de jalapeno (in stukjes) bij.
Doe er dan beetje bij beetje, onder goed roeren, de melk bij en laat steeds even doorkoken.
Voeg de spinazie en de munt (gesneden) toe en breng op smaak met bouillonpoeder.
Voeg de bloem toe en laat even meebakken.
Doe er daarna de jalapeno (in stukjes) bij.
Doe er dan beetje bij beetje, onder goed roeren, de melk bij en laat steeds even doorkoken.
Voeg de spinazie en de munt (gesneden) toe en breng op smaak met bouillonpoeder.
Mijn kookverhaal (Liske Stienen)
Omdat ik veel van kruiden hou en er graag mee kook, bedacht ik deze pastasaus. Mooi groen van kleur door de spinazie en munt. De munt vermeerdert zich razendsnel in mijn tuin, dus ik moest wat verzinnen!!
Kruidenvrouwke zegt: