KookJij

Musliebol met carpaccio

Een heerlijk musliebol met carpaccio recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 5 min
Personen: 1 personen
Categorieën:
  1. > Dieet & Slank - Ontbijt & Lunch
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Musliebol met carpaccio te bereiden

- smeer je musliebol in met groene pesto.
- bedek de bol met de sla
- Leg daarover de rundercarpaccio zodat de sla helemaal bedekt is.
- rasp de magere kaas en bestrooi dat over de carpaccio.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

n.maas

n.maas zegt:
Het ziet er heel smakelijk uit