Recept
« Terug naar recepten
Musliebol met carpaccio
PT5M
Musliebol met carpaccio
Een heerlijk musliebol met carpaccio recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lisanne Versluijs
Bereidingstijd:
5 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Musliebol met carpaccio te bereiden
- smeer je musliebol in met groene pesto.
- bedek de bol met de sla
- Leg daarover de rundercarpaccio zodat de sla helemaal bedekt is.
- rasp de magere kaas en bestrooi dat over de carpaccio.
- bedek de bol met de sla
- Leg daarover de rundercarpaccio zodat de sla helemaal bedekt is.
- rasp de magere kaas en bestrooi dat over de carpaccio.
n.maas zegt: