Recept
« Terug naar recepten
Mutzeln
PT20M
Mutzeln
Een heerlijk mutzeln recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
nvt personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Oostenrijk
Keuken:
Europese
Bron:
life and cooking
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mutzeln te bereiden
Zeef de bloem. Smelt de boter. Kneed alle ingrediënten tot een deeg. Rol het zo dun mogelijk uit tot een langwerpige lap. Snijd rechthoekjes van vier bij acht centimeter van het deeg. Verhit de olie tot 180 graden C. en frituur de deegplakjes goudbruin. Laat ze uitlekken op keukenpapier. Bestrooi ze royaal met poedersuiker en serveer.