Recept
« Terug naar recepten
Naanbrood met saucijsjes in pindasaus
PT15M
Naanbrood met saucijsjes in pindasaus
Een heerlijk naanbrood met saucijsjes in pindasaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Ramon Beuk
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Naanbrood met saucijsjes in pindasaus te bereiden
Verwarm de oven op 180 graden. Braad de saucijsje in een mengsel van olie en boter. Hak de pinda’s en bak ze kort in een beetje olie. Voeg de suiker, fijngehakte peper, gember en knoflook toe en laat de suiker licht karameliseren. Blus af met het sap van de limoen en de ketjap. Los het aardappelzetmeel op in ½ dl water en voeg het toe aan de saus. Verwarm de naanbroodjes in de oven en snijd ze in brede repen.
Leg midden op een bord een broodje en bedek het met in reepjes gesneden sla. Leg er een in plakken gesneden saucijsje op. Bedek het met nog een reep brood en druppel de saus over het geheel.
Leg midden op een bord een broodje en bedek het met in reepjes gesneden sla. Leg er een in plakken gesneden saucijsje op. Bedek het met nog een reep brood en druppel de saus over het geheel.