Recept
« Terug naar recepten
Naegelholt kipverassing
PT60M
Naegelholt kipverassing
Een heerlijk naegelholt kipverassing recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Naegelholt kipverassing te bereiden
Snijd de kipfilets in met het mes zodat er een holte ontstaat
Vul royaal met de Naegelholt zoals de boterham het vraagt
Steek de buitenkant dicht met de prikkers
Klop het eiwit los met de kruiden
Bestrijk hiermee de buitenkant van de kip
Verwarm de boter met de olie in de pan
Bak hierin de kip goudbruin en gaar
Reken 7 minuten per kant op een niet te hoge stand
Kook de uien met alle andere bestanddelen in 45 minuten of bereid dit eerder zodat het goed is afgekoeld
Vul royaal met de Naegelholt zoals de boterham het vraagt
Steek de buitenkant dicht met de prikkers
Klop het eiwit los met de kruiden
Bestrijk hiermee de buitenkant van de kip
Verwarm de boter met de olie in de pan
Bak hierin de kip goudbruin en gaar
Reken 7 minuten per kant op een niet te hoge stand
Kook de uien met alle andere bestanddelen in 45 minuten of bereid dit eerder zodat het goed is afgekoeld