Recept
« Terug naar recepten
Nantuasaus
PT45M
Nantuasaus
Een heerlijk nantuasaus recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen kookclun
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Nantuasaus te bereiden
Hak de krabbetjes of kopjes en stoof deze flink aan in olijfolie, voeg na ongeveer 5 min. de groenten toe en laat even doorstoven.
Voeg de tomatenpuree toe en meng goed door elkaar.
Doe er nu de visfumet en witte wijn bij en laat tot de helft inkoken.
Giet nu de room erbij en laat inkoken tot sausdikte.
Passeer alles door een puntzeef, voeg de roze besjes toe, kruid eventueel bij met peper en zout en serveer bij voorkeur met vis
Voeg de tomatenpuree toe en meng goed door elkaar.
Doe er nu de visfumet en witte wijn bij en laat tot de helft inkoken.
Giet nu de room erbij en laat inkoken tot sausdikte.
Passeer alles door een puntzeef, voeg de roze besjes toe, kruid eventueel bij met peper en zout en serveer bij voorkeur met vis