Recept
« Terug naar recepten
Navarin van Noordzeevissen
PT30M
Navarin van Noordzeevissen
Een heerlijk navarin van noordzeevissen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Navarin van Noordzeevissen te bereiden
De verschillende visfilets spoelen en droogdeppen, op graatjes controleren en in dobbelsteentjes snijden. Kruiden en krokant bakken in de olijfolie.
Het spek in blokjes snijden en ze eveneens krokant bakken in de olijfolie.
De groenten schoonmaken, in gelijke stukken snijden en licht blancheren.
De boter, witte wijn, Noilly Prat, visfumet, tijm, laurier, peper en zout in een pan doen en aan de kook brengen. De groenten bijvoegen en laten garen. Op het einde de vis- en spekblokjes toevoegen. Opdienen met stokbrood en boter.
Het spek in blokjes snijden en ze eveneens krokant bakken in de olijfolie.
De groenten schoonmaken, in gelijke stukken snijden en licht blancheren.
De boter, witte wijn, Noilly Prat, visfumet, tijm, laurier, peper en zout in een pan doen en aan de kook brengen. De groenten bijvoegen en laten garen. Op het einde de vis- en spekblokjes toevoegen. Opdienen met stokbrood en boter.