Recept
« Terug naar recepten
Nieuwe haring met puree van sperziebonen
PT30M
Nieuwe haring met puree van sperziebonen
Een heerlijk nieuwe haring met puree van sperziebonen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Njam.tv
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Nieuwe haring met puree van sperziebonen te bereiden
Maak de boontjes schoon en kook ze beetgaar in de bouillon. Giet af en dompel even in ijswater. Laat uitlekken en pureer met een staafmixer. Doe de ui bij de puree en kruid af met peper en zout.
Snijd de filets van de maatjes los. Smeer er wat van de bonenpuree over en rol op.
Snijd de filets van de maatjes los. Smeer er wat van de bonenpuree over en rol op.
fijnproever zegt: