Recept
« Terug naar recepten
Noedels met gebakken garnalen
PT15M
Noedels met gebakken garnalen
Een heerlijk noedels met gebakken garnalen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Tania Heeren
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
3 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Wokken
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Noedels met gebakken garnalen te bereiden
De courgette wassen en in reepjes snijden. De taugé afspoelen en zoveel mogelijk met een keukenpapier droogdeppen. De ananas in stukjes snijden. De garnalen ontdooien. Dit gaat het makkelijkst in een schaal lauw water. Van de garnalen de darmkanalen verwijderen.
In een wok de olie verhitten en de courgette aanbakken. Na een paar minuten de taugé erbij doen en op hoog vuur de groenten samen met de noedels goed omzetten. Een tweede pan op het vuur zetten. Beetje olie erin en de garnalen in enkele minuten bakken. Het grootste gedeelte van de saus bij de noedels voegen. Ook de ananas erbij doen en opnieuw even goed omscheppen. Het restje saus bij de garnalen voegen. Noedels op een bord scheppen en de garnalen er boven op leggen.
In een wok de olie verhitten en de courgette aanbakken. Na een paar minuten de taugé erbij doen en op hoog vuur de groenten samen met de noedels goed omzetten. Een tweede pan op het vuur zetten. Beetje olie erin en de garnalen in enkele minuten bakken. Het grootste gedeelte van de saus bij de noedels voegen. Ook de ananas erbij doen en opnieuw even goed omscheppen. Het restje saus bij de garnalen voegen. Noedels op een bord scheppen en de garnalen er boven op leggen.
Fxcksantana zegt: