Recept
« Terug naar recepten
Noedelsalade met gamba's,gegrilde groenten en toma
PT20M
Noedelsalade met gamba's,gegrilde groenten en toma
Een heerlijk noedelsalade met gamba's,gegrilde groenten en toma recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Ramon Beuk
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Noedelsalade met gamba's,gegrilde groenten en toma te bereiden
Kook de noedels en spoel ze koud.meng de tomatenpuree,ansjovis,suiker,het sap van de limoenen en de olijfolie in een diepe beker.Pureer het geheel met een staafmixer.Snijd de aubergine en courgette in dunne plakken en de paprika in ringen.Verwarm een grillpan tot hij walmt en grill een mooie streep op de groenten.Snijd ondertussen de gamba's in de lengte doormidden en bak ze in een beetje olie tot ze verkleurt zijn.Meng de dressing door de gegrilde groenten.Leg wat noedels op een diep bord.Verdeel de gegrilde groenten erover en leg er een paar gamba's op.Garneer met fijngesneden koriander.