Recept
« Terug naar recepten
Noedelsalade met zoetzure dressing
PT30M
Noedelsalade met zoetzure dressing
Een heerlijk noedelsalade met zoetzure dressing recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
boodschappen.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Noedelsalade met zoetzure dressing te bereiden
Kook de mihoen volgens de aanwijzing op de verpakking en giet af. Laat afkoelen.
Snijd de kalkoenfilet in smalle reepjes. Halveer de gewassen komkommer in de lengte en snijd er smalle boogjes van. Snijd de bosuitjes in schuine ringetjes en de paprika zonder zaadjes in blokjes.
Haal de peultjes af, kook ze 2 minuten, giet ze af en spoel er koud water over.
Roerbak de kalkoenreepjes 10 minuten in de hete olie in een wok of hapjespan.
Meng de ingrediënten voor de dressing en schep deze door de kalkoenfilet, komkommer, bosui, paprika, peultjes en mihoen.
Schik het mengsel op de veldsla. Strooi er koriander over en cashewnoten die licht geroosterd zijn in een droge hete koekenpan.
Leg er partjes limoen of citroen bij.
Snijd de kalkoenfilet in smalle reepjes. Halveer de gewassen komkommer in de lengte en snijd er smalle boogjes van. Snijd de bosuitjes in schuine ringetjes en de paprika zonder zaadjes in blokjes.
Haal de peultjes af, kook ze 2 minuten, giet ze af en spoel er koud water over.
Roerbak de kalkoenreepjes 10 minuten in de hete olie in een wok of hapjespan.
Meng de ingrediënten voor de dressing en schep deze door de kalkoenfilet, komkommer, bosui, paprika, peultjes en mihoen.
Schik het mengsel op de veldsla. Strooi er koriander over en cashewnoten die licht geroosterd zijn in een droge hete koekenpan.
Leg er partjes limoen of citroen bij.
Digneffe Steephanie zegt: