KookJij

Notenkrokantjes

Een heerlijk notenkrokantjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 10 personen
Categorieën:
  1. > Taarten, gebak & ijs - Gebak
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: libelle
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Notenkrokantjes te bereiden

Kneed een deeg met de opgegeven ingrediënten. Verpak het in plasticfolie en zet het 30 minuten in de koelkast. Verwarm de oven voor op 200 graden. Vet de bakvormpjes in. Rol het deeg uit op een met bloem bestoven werkvlak. Steek er rondjes uit wat groter dan de vormpjes. Leg de deegplakjes in de vormpjes en bak deze bodempjes 5 minuten blind (dus belegd met bakpapier en bonen). Laat ze afkoelen op een rooster. Vermeng de noten. Spuit of lepel hoopjes marsepein in de voorgebakken bodempjes. Strooi er wat noten bij en druk lichtjes aan. Werk af met gezeefde poedersuiker.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst