Recept
« Terug naar recepten
Notenkrokantjes
PT40M
Notenkrokantjes
Een heerlijk notenkrokantjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
10 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
libelle
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Notenkrokantjes te bereiden
Kneed een deeg met de opgegeven ingrediënten. Verpak het in plasticfolie en zet het 30 minuten in de koelkast. Verwarm de oven voor op 200 graden. Vet de bakvormpjes in. Rol het deeg uit op een met bloem bestoven werkvlak. Steek er rondjes uit wat groter dan de vormpjes. Leg de deegplakjes in de vormpjes en bak deze bodempjes 5 minuten blind (dus belegd met bakpapier en bonen). Laat ze afkoelen op een rooster. Vermeng de noten. Spuit of lepel hoopjes marsepein in de voorgebakken bodempjes. Strooi er wat noten bij en druk lichtjes aan. Werk af met gezeefde poedersuiker.