Recept
« Terug naar recepten
Nuoc cham, Vietnamese dipsaus
PT15M
Nuoc cham, Vietnamese dipsaus
Een heerlijk nuoc cham, vietnamese dipsaus recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Nuoc cham, Vietnamese dipsaus te bereiden
Stamp in een vijzel de chili en de knoflook tot een gladde pasta.
Voeg er de suiker aan toe en stamp verder tot de suiker rood kleurt van de chili.
Breng het water aan de kook in een steelpan, voeg 1 eetlepel azijn en het chili-knoflook-suiker-mengsel toe.
Doe er 5 eetlepels vissaus bij en laat even inkoken.
Zet het vuur uit en voeg 2 à 3 eetlepels limoensap toe.
Voeg er de suiker aan toe en stamp verder tot de suiker rood kleurt van de chili.
Breng het water aan de kook in een steelpan, voeg 1 eetlepel azijn en het chili-knoflook-suiker-mengsel toe.
Doe er 5 eetlepels vissaus bij en laat even inkoken.
Zet het vuur uit en voeg 2 à 3 eetlepels limoensap toe.