Recept
« Terug naar recepten
Nutellataart (van Ellen)
PT20M
Nutellataart (van Ellen)
Een heerlijk nutellataart (van ellen) recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sofie Vermaut
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Kinderen - Traktatie
- > Taarten, gebak & ijs - Taarten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
www.zesta.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Nutellataart (van Ellen) te bereiden
Smelt de boter en voeg er de nutella aan toe.
Klop de eidooiers met de suiker, doe de nutella-botercrème erdoor. En voeg de gezeefde bloem en de stijfgeslagen eiwitten toe.
Vet de taartvorm in.
Giet het mengsel er in en bak de taart 20-25 minuten op 180°C in de oven. De taart moet nog smeuïg zijn vanbinnen.
Haal de taart uit de vorm, bestuif met poedersuiker en dien op.
Klop de eidooiers met de suiker, doe de nutella-botercrème erdoor. En voeg de gezeefde bloem en de stijfgeslagen eiwitten toe.
Vet de taartvorm in.
Giet het mengsel er in en bak de taart 20-25 minuten op 180°C in de oven. De taart moet nog smeuïg zijn vanbinnen.
Haal de taart uit de vorm, bestuif met poedersuiker en dien op.
Héleen Janssen zegt: