Recept
« Terug naar recepten
Oh, kom eens kijken wat er op ons bordje ligt
PT20M
Oh, kom eens kijken wat er op ons bordje ligt
Een heerlijk oh, kom eens kijken wat er op ons bordje ligt recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
- > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Oh, kom eens kijken wat er op ons bordje ligt te bereiden
Eikes met room en kruiden goed schuimig opkloppen.
Krieltjes in schijven snijden.
Ajuin in ringen snijden.
Tomaatjes in partjes snijden.
Courgette in blokjes snijden.
Paprika's in ringen snijden.
Bloemkool in kleinere roosjes verdelen.
Champignons in schijven snijden.
Aardappelschijfjes even beetgaar opbakken in boter.
Spekblokjes krokant aanbakken.
De groenten even opbakken en kruiden. Behalve de tomaatjes niet.
Neem een grote koekepan met afneembare steel laat een beetje boter erin smelten, giet de eimassa in de pan, goed schudden zodat de eimassa loslaat van de pan maar niet volledig gestold is.
Vedeel de groenten, aardappelen en spekblokjes over de eimassa. Bestrooi met kaas en verdeel de tomaatjes erover.
Zet het gerecht even onder de grill tot de eimassa goed gestold is.
Werk af met peterselie en bieslook.
Krieltjes in schijven snijden.
Ajuin in ringen snijden.
Tomaatjes in partjes snijden.
Courgette in blokjes snijden.
Paprika's in ringen snijden.
Bloemkool in kleinere roosjes verdelen.
Champignons in schijven snijden.
Aardappelschijfjes even beetgaar opbakken in boter.
Spekblokjes krokant aanbakken.
De groenten even opbakken en kruiden. Behalve de tomaatjes niet.
Neem een grote koekepan met afneembare steel laat een beetje boter erin smelten, giet de eimassa in de pan, goed schudden zodat de eimassa loslaat van de pan maar niet volledig gestold is.
Vedeel de groenten, aardappelen en spekblokjes over de eimassa. Bestrooi met kaas en verdeel de tomaatjes erover.
Zet het gerecht even onder de grill tot de eimassa goed gestold is.
Werk af met peterselie en bieslook.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
derbyke zegt: