OPDIENEN : Bij het aperitief
***
NOOT:De rest kan gebruikt worden op een salade van die dag
***
NOOT : Zie ook "Gekruide Olijven" van Jan van der Hoeven
Recept
« Terug naar recepten
Olijven Gemarineerd
PT4440M
Olijven Gemarineerd
Een heerlijk olijven gemarineerd recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
4440 min
Personen:
12 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Italiaanse familie en enigszins bewerkt door mij.
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Olijven Gemarineerd te bereiden
*Alle ingredienten behalve de olijven en platte peterselie in de olijf olie doen en goed door elkaar roeren
*Hierbij de bewerkte olijven (bv.Kalamata's en Picholines
doen).
*Dit voor 3 dagen wegzetten in de koelkast,goed afgedekt.
*Paar maal per dag goed door roeren.
*Een dag van te voren 1 eetlepel platte peterselie roeren door het geheel.
*Hierbij de bewerkte olijven (bv.Kalamata's en Picholines
doen).
*Dit voor 3 dagen wegzetten in de koelkast,goed afgedekt.
*Paar maal per dag goed door roeren.
*Een dag van te voren 1 eetlepel platte peterselie roeren door het geheel.
cindyvanbrakel zegt: