KookJij

Olijven Gemarineerd

Een heerlijk olijven gemarineerd recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 4440 min
Personen: 12 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Amuse
  2. > Snacks - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Italiaanse familie en enigszins bewerkt door mij.
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Olijven Gemarineerd te bereiden

*Alle ingredienten behalve de olijven en platte peterselie in de olijf olie doen en goed door elkaar roeren
*Hierbij de bewerkte olijven (bv.Kalamata's en Picholines
doen).
*Dit voor 3 dagen wegzetten in de koelkast,goed afgedekt.
*Paar maal per dag goed door roeren.
*Een dag van te voren 1 eetlepel platte peterselie roeren door het geheel.

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

OPDIENEN : Bij het aperitief
***
NOOT:De rest kan gebruikt worden op een salade van die dag
***
NOOT : Zie ook "Gekruide Olijven" van Jan van der Hoeven

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

cindyvanbrakel

cindyvanbrakel zegt:
Hey Jan , leuke recepten ... kook jij deze gerechten zelf , nou hoedje af . En een wereld rond familie is wel leuk .Ga nou zo maar door kunnen we heerlijk genieten .Doei :)