KookJij

Olijven-ham-cake

Een heerlijk olijven-ham-cake recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Overig
  2. > Brood - Bakken
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron: Les actuses de Mini la villageoise
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Olijven-ham-cake te bereiden

Oven voorverwarmen op 180°C. Meel, eieren, olie en wijn met de ontpitte olijven tot een beslag mengen.
De fijn gesneden ham en de Gruyère er door roeren. Geheel in ingevette cakevorm gedurende 40 minuten op 180°C in de oven bakken.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

corvdboom

corvdboom zegt:
25 gram gist vervangen door 1 zakje bakpoeder, bleek vertaalfout.
e.roelofsen

e.roelofsen zegt:
Ga ik zeker een keer proberen. Een heerlijke combinatie lijk het mij. Mvg, Ellebel