Recept
« Terug naar recepten
Olijven-ham-cake
PT60M
Olijven-ham-cake
Een heerlijk olijven-ham-cake recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Cor van den Boom
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
- > Brood - Bakken
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Les actuses de Mini la villageoise
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Olijven-ham-cake te bereiden
Oven voorverwarmen op 180°C. Meel, eieren, olie en wijn met de ontpitte olijven tot een beslag mengen.
De fijn gesneden ham en de Gruyère er door roeren. Geheel in ingevette cakevorm gedurende 40 minuten op 180°C in de oven bakken.
De fijn gesneden ham en de Gruyère er door roeren. Geheel in ingevette cakevorm gedurende 40 minuten op 180°C in de oven bakken.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
e.roelofsen zegt:
corvdboom zegt: