Recept
« Terug naar recepten
Omelet hunkerend naar de lente voor een vriendin
PT20M
Omelet hunkerend naar de lente voor een vriendin
Een heerlijk omelet hunkerend naar de lente voor een vriendin recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Warm
- > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Omelet hunkerend naar de lente voor een vriendin te bereiden
Verwarm de oven op 180°C en bak de focaccia ± 8 min.
Houd de oven op temperatuur.
Klop de eitjes los met de room en kruid met peper en zout.
Venkel in staafjes snijden.
Paprika in blokjes snijden.
Pastinaak dwars door snijden en in blokjes snijden.
Rode ajuin in blokjes snijden.
Houd de tomaatjes even apart.
Stoof de groenten beetgaar met boter aan kruid met peper en zout haal uit de pan.
Veeg de pan met keukenpapier proper.
Laat een beetje boter smelten voeg de geklopte eieren in de pan als er belletjes op het ei komen de groenten erover verdelen en de tomaatjes en het groen van de venkel. Laat even op het vuur staan.
Zet de pan nu ± 8 min. in de oven en laat dit gerecht rustig stollen.
Garneer op bord met het brood en het groen van venkel en peterselie.
Houd de oven op temperatuur.
Klop de eitjes los met de room en kruid met peper en zout.
Venkel in staafjes snijden.
Paprika in blokjes snijden.
Pastinaak dwars door snijden en in blokjes snijden.
Rode ajuin in blokjes snijden.
Houd de tomaatjes even apart.
Stoof de groenten beetgaar met boter aan kruid met peper en zout haal uit de pan.
Veeg de pan met keukenpapier proper.
Laat een beetje boter smelten voeg de geklopte eieren in de pan als er belletjes op het ei komen de groenten erover verdelen en de tomaatjes en het groen van de venkel. Laat even op het vuur staan.
Zet de pan nu ± 8 min. in de oven en laat dit gerecht rustig stollen.
Garneer op bord met het brood en het groen van venkel en peterselie.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
derbyke zegt: