Serveer met koude groenten naar keus.
Maar is ook heerlijk met een gewone boterham.
Recept
« Terug naar recepten
Omelet : in de rapte alles bijeen
PT25M
Omelet : in de rapte alles bijeen
Een heerlijk omelet : in de rapte alles bijeen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Overig
- > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Omelet : in de rapte alles bijeen te bereiden
Stoof de gekruide groenten aan , de losgeklopte eieren met de room en gekruid over de groenten .Garnalen en peterselie erop en als laatste de kaas. Zet het vuur iets lager en laat het omeletje maar stollen.
derbyke zegt: