KookJij

Omelet met geitenkaas en spekreepjes

Een heerlijk omelet met geitenkaas en spekreepjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
  2. > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: www.herta.be - Recepten van de chef
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Omelet met geitenkaas en spekreepjes te bereiden

Verwarm 1 eetlepel olijfolie in een grote pan en bak hierin de inhoud van 1 pak Herta® spekrepen Tradition natuur of gerookt 180 g.
Breek 6 eieren en klop ze los met 4 eetlepels melk.
Giet dit mengsel over de bruingebakken spekrepen.
Leg op de ene helft 8 schijfjes geitenkaas (120 gram).
Kruid met peper en plooi de omelet in twee. Laat nog 1 minuut verder bakken.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst