Recept
« Terug naar recepten
Omelet met geitenkaas en spekreepjes
PT10M
Omelet met geitenkaas en spekreepjes
Een heerlijk omelet met geitenkaas en spekreepjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sofie Vermaut
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
- > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
www.herta.be - Recepten van de chef
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Omelet met geitenkaas en spekreepjes te bereiden
Verwarm 1 eetlepel olijfolie in een grote pan en bak hierin de inhoud van 1 pak Herta® spekrepen Tradition natuur of gerookt 180 g.
Breek 6 eieren en klop ze los met 4 eetlepels melk.
Giet dit mengsel over de bruingebakken spekrepen.
Leg op de ene helft 8 schijfjes geitenkaas (120 gram).
Kruid met peper en plooi de omelet in twee. Laat nog 1 minuut verder bakken.
Breek 6 eieren en klop ze los met 4 eetlepels melk.
Giet dit mengsel over de bruingebakken spekrepen.
Leg op de ene helft 8 schijfjes geitenkaas (120 gram).
Kruid met peper en plooi de omelet in twee. Laat nog 1 minuut verder bakken.