Dit recept is ontstaan toen ik toch snel nog even iets warms wilde eten. Het was toen voor het avondeten, maar officieel zal dit een lunchgerecht heten, denk ik....
Ik wist toen die avond niet of ik een gekookt of een gebakken ei zou nemen. Daar het ei viel....werd het maar een omelet:)...champignons waren er ook nog.
Recept
« Terug naar recepten
Omelet: pittig met champignon
PT20M
Omelet: pittig met champignon
Een heerlijk omelet: pittig met champignon recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Gea Bruining
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
- > Makkelijk & snel - Warm
- > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
me, myself and I
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Omelet: pittig met champignon te bereiden
Bak de sjalot even aan in wat olijfolie en voeg de champignons toe.
Even blijven husselen en sambal toevoegen.
Zachtjes laten prutten (3 minuten?) en er wat ketjap bij doen.
Hierover de geklutste eieren draperen.
RUSTIG laten garen ( 5 minuten???)
Leg een bord op de pan om deze voor te verwarmen.
Stokbrood snijden.
Steeds een beetje schudden met de pan, zodat de omelet los blijft.
Omelet op het verwarmde bord leggen en samen met het stokbroodje eten!!!
Even blijven husselen en sambal toevoegen.
Zachtjes laten prutten (3 minuten?) en er wat ketjap bij doen.
Hierover de geklutste eieren draperen.
RUSTIG laten garen ( 5 minuten???)
Leg een bord op de pan om deze voor te verwarmen.
Stokbrood snijden.
Steeds een beetje schudden met de pan, zodat de omelet los blijft.
Omelet op het verwarmde bord leggen en samen met het stokbroodje eten!!!
jennypiet zegt: