Recept
« Terug naar recepten
Omeletje een surprise van de fijnproever
PT20M
Omeletje een surprise van de fijnproever
Gezellig aan het bellen met een super vriendin terwijl mijn vechtgenootje een heerlijk omeletje aan het voorbereiden is.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Fijnproever, Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Omeletje een surprise van de fijnproever te bereiden
- Sjalotjes fijn snijden, tomaten in blokjes snijden. Mengeling van muchrooms, cantharel, eekhoortjesbrood, schitake en bundelzammen samen met de tomaten en sjalotjes even opbakken in een beetje boter voeg de mais evenzeer toe en kruid goed met de pezo ( peper & zout ). Eikes goed loskloppen met de room deze ook goed kruiden. Giet de eimassa over de ingredienten bestrooi met peterselie en laat even bakken. Zet de pan pan onder de grill en laat deze heerlijke massa verder garen. Serveer met opgebakken aardappelen of heerlijk vers gebakken bruin brood.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Hilde Dumont zegt:
Anna Koudys zegt:
Harry Löhr zegt: