Recept
« Terug naar recepten
Ontbijtmuffins met banaan
PT25M
Ontbijtmuffins met banaan
Een heerlijk ontbijtmuffins met banaan recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Ann 251212 - L. Lekker 251212
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Ontbijtmuffins met banaan te bereiden
Verwarm de oven voor op 180°C.
Klop de eieren, melk en olie in een maatbeker met een garde.
Doe de bloem, bakpoeder en suiker in een kom en giet hier het mengsel bij.
Doe de bananen, abrikozen, zonnebloempitten en eventueel het lijnzaad er ook bij en roer het geheel kort door elkaar.
Het mengsel hoeft niet super egaal te zijn, want te lang roeren leidt tot taaie muffins.
Verdeel het mengsel over muffinvormpjes en bak ze in 25 minuten gaar in de oven.
Klop de eieren, melk en olie in een maatbeker met een garde.
Doe de bloem, bakpoeder en suiker in een kom en giet hier het mengsel bij.
Doe de bananen, abrikozen, zonnebloempitten en eventueel het lijnzaad er ook bij en roer het geheel kort door elkaar.
Het mengsel hoeft niet super egaal te zijn, want te lang roeren leidt tot taaie muffins.
Verdeel het mengsel over muffinvormpjes en bak ze in 25 minuten gaar in de oven.