Recept
« Terug naar recepten
Oosters sukadelapje met paksoi
PT150M
Oosters sukadelapje met paksoi
Een heerlijk oosters sukadelapje met paksoi recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
150 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
sligro/ven
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Oosters sukadelapje met paksoi te bereiden
kruid de sukadelapjes met zout en peper.Braad ze aan in hete boter tot ze rondom bruin zijn.voeg de ui en het laurierblaadje toe en bak dit nog enkele minuten mee.Blus af met de sake en voeg de black bean saus en de ketjap toe.Breng het aan de kook en laat het met de deksel op de pan 2 uur zachtjes stoven.Af en toe keren.Was de paksoi,houd 4 mooie bladeren apart en snijd de rest in reepjes.Verhit de olie in een wok en roerbak de paksoi enkele minuten.Blancheer de 4 paksoibladeren kort in licht gezouten water.Schep de geroerbakte paksoi in de geblancheerde bladeren en leg er een sukadelapje bovenop.Serveer met gekookte rijst.