Recept
« Terug naar recepten
Oosterse balletjes
PT30M
Oosterse balletjes
Een heerlijk oosterse balletjes recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
China
Keuken:
Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Oosterse balletjes te bereiden
Verwarm de oven voor op 220°C. Meng alle ingrediënten in een kom met een houten lepel (of meng ze kort in een foodprocessor). Vorm met natte handen van het gehakt balletjes ter grootte van een walnoot. Leg ze in een met bakpapier beklede braadslede en laat ze in de oven gaar en lichtbruin worden, 10-12minuten.