Recept
« Terug naar recepten
Oosterse kippensoep met Chinese kool
PT30M
Oosterse kippensoep met Chinese kool
Een heerlijk oosterse kippensoep met chinese kool recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Ryanne Looijen
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
- > Soepen - met Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
China
Keuken:
Oosterse
Bron:
Aldi
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Oosterse kippensoep met Chinese kool te bereiden
Kook 4 eieren in ± 10 min. hard. Pel de eieren en snijd ze in vieren. Snijd ½ Chinese kool in reepjes en was deze goed. Snipper 1 ui en pers het teentje knoflook. Doe 2 eetl. olie in de wok en bak hierin de kipblokjes in ± 3 min. goudbruin. Fruit de ui, knoflook, sambal, koenjit en gemberwortel 3 min. mee. Voeg de kipbouillon, Chinese kool en maïs toe en laat dit 5 min. koken.
Verdeel de soep over de borden en garneer met de partjes ei, taugé en seroendeng.
Verdeel de soep over de borden en garneer met de partjes ei, taugé en seroendeng.