KookJij

Oosterse kippensoep met Chinese kool

Een heerlijk oosterse kippensoep met chinese kool recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Soepen - met Groente
  2. > Soepen - met Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: China
Keuken: Oosterse
Bron: Aldi
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Oosterse kippensoep met Chinese kool te bereiden

Kook 4 eieren in ± 10 min. hard. Pel de eieren en snijd ze in vieren. Snijd ½ Chinese kool in reepjes en was deze goed. Snipper 1 ui en pers het teentje knoflook. Doe 2 eetl. olie in de wok en bak hierin de kipblokjes in ± 3 min. goudbruin. Fruit de ui, knoflook, sambal, koenjit en gemberwortel 3 min. mee. Voeg de kipbouillon, Chinese kool en maïs toe en laat dit 5 min. koken.
Verdeel de soep over de borden en garneer met de partjes ei, taugé en seroendeng.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst