Recept
« Terug naar recepten
Oosterse salade
PT30M
Oosterse salade
Een heerlijk oosterse salade recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
China
Keuken:
Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Oosterse salade te bereiden
Rooster de pinda's in een droge pan en hak ze grof.Rasp de gember fijn.Snijd de pepers,zonder de pitjes,in kleine stukken.Kook de peultjes net gaar en spoel ze snel koud.Snijd de lenteuitjes in fijne repen en de tofu in blokjes.Snijd de komkommer in mooie lange repen.Mengde nam pla,olie,gember door elkaar heen.Proef even of er nog wat zout bij moet.Meng alle ingredienten met het oliemengsel,behalve de pinda's.Verdeel dit over de vier borden en bestrooi het met de pinda's en rode pepers.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
bobby zegt:
Lambert zegt: